Lucija Juroš

SCHOOL DIRECTOR & HEAD INSTRUCTOR

Dozvolite srcu da gleda kroz oči i zapovijeda rukama, i ono sto se u tom trenutku stvori zove se umjetnost!

Lucija Juroš

Lucija Juroš, danas internacionalno priznati Artist i Beauty Business Expert, svoju karijeru u Beauty & Style branši započela je prije gotovo dva desetljeća, prvo kao Bridal stilistica, dok je zvanje Fashion stilistice ostvarila diplomom 2007. godine u Zagrebu. Iste godine odlučila je svoj hobi i dotadašnju ljubav prema makeup-u, proizašlu od njene još dječje i moglo bi se reći obiteljski naslijeđene ljubavi prema crtanju, slikanju, aranžiranju, fotografiji i sl., ujediniti s dotadašnjom ostvarenom karijerom prve Bridal stilistice u Hrvatskoj i ponuditi svoje profesionalne usluge kao partner unutar produkcijske kuće otvorene 2008 godine. Unutar iste je uz glavnu ulogu u beauty odjelu, na mnogim projektima radila i kao kreativni direktor, a na nekolicini i kao scenograf, scenarist, urednik, pa čak i producent.

2009. godine osniva prvu Beauty Agenciju u Hrvatskoj (JL Style Beauty Agency) koja nudi profesionalne usluge stylinga i makeup-a, te okuplja i zastupa freelance MUA, hair i fashion stiliste. Ostvarila je mngobrojne uspjehe u svom radu i kao pojedinac i kao voditelj prvog Beauty & Style profesionalnog team-a freelancera na ovim prostorima, te poslovanje agencije proširila i na europsko, a potom i svjetsko tržište.

Kao etablirani Make-up Artist već je niz godina vanjski suradnik vodećih hrvatskih magazina, televizija, te marketinških i producentskih kuća, a zahvaljujući svojoj expertizi i iskustvu dobija angažmane i vodećeg (Key) Artista na mnogim internacionalnim projektima od kojih su istaknutiji: video reklame za S7 (Rusija), Star Alliance (Njemačka), DNA (Finska), Marlboro (USA), Pepsi (USA), te filmovi Bibi und Tina (Njemačka), Winnetous Weiber (Njemačka)…

Kroz rad na inozemnim projektima prepoznala je potrebu za neophodnim podizanjem standarda unutar Beauty & Style branše u Hrvatskoj, te 2011. unutar novootvorenog studia pokreće prvo individualnu edukaciju, a potom 2014. dovodi u Hrvatsku i prvu američku franšizu Make-up edukacije, dok već naredne godine s unapređenim, proširenim i prilagođenim za europsko tržište obrazovnim programom, u čijoj izradi je i sama sudjelovala, nastavlja i sama predavati unutar JL Style Akademije.

Izrazito je ponosna na činjenicu da je zahvaljujući vlastitoj viziji i ambiciji da konstantno pomiče granice poslovanja unutar branše nerijetko postajala i začetnikom nekih potpuno novih standarda, kako u profesionalnom pristupu radu tako i u edukativnom programu, a važnost toga da u mnogočemu bude prva, kao i puni naziv JL Style brenda (Join Leaders of Style), objašnjava i jedan od njenih citata:

“Ako si prvi u nečemu, znači da je tome zaslužna vlastita vizija, a upravo vlastita vizija umjetnika čini umjetnikom, jer čovjeku bez vizije najbolje što se može dogoditi je da bude u svemu drugi, što ne smatram lošim, samo smatram da onda nije riječ o umjetniku u pravom smislu riječi.”